Accommodatie

Altijd op de juiste weg!

De groene 'W' wijst u de weg.

Markering/bewegwijzering

De markering

Met de groene 'W' langs de WesterwaldSteig bent u altijd op de juiste route. Langs de 235 km lange route vindt u goed zichtbare markeringen, bestaande uit een groene 'W' op een witte achtergrond bij alle kruispunten, afslagen en na iedere 200 m.

De groene 'W' op een gele achtergrond geeft volgens dezelfde markeringsmethode de wegen aan, die vanaf de WesterwaldSteig naar de parkeerplaatsen, stations of de vele toeristische highlights en bezienswaardigheden leiden.

De wegwijzers

Honderden wegwijzers langs de WesterwaldSteig en zijn toegangswegen informeren u over de afstanden tot de plaatsen en bezienswaardigheden in de buurt van de route. De bijbehorende pictogrammen op de wegwijzers geven u een overzicht van de faciliteiten op deze locaties, zoals overnachtingsmogelijkheden of haltes van het openbaar vervoer.

Het wegmanagement

Het wegmanagement van de WesterwaldSteig houdt zich continu bezig met het bestaande wandelbewegwijzerings- en informatiesysteem en streeft ernaar dat u altijd goed georiënteerd de WesterwaldSteig kunt bewandelen. 'Uw doel voor ogen kunnen hebben en goed aankomen op uw bestemming', dat is ons doel en motto.

Mocht u tijdens uw wandeling ontbrekende of beschadigde markeringen of wegwijzers tegenkomen, meld dit dan s.v.p. direct bij onze wegmanager Barbara Sterr (wm@westerwaldsteig.de).

Wegomleidingen

Wij informeren u in onze wandelrouteplanner altijd actueel over tijdelijke wegomleidingen. De instructies zijn te vinden bij de desbetreffende etappe-informatie.

Contactpersoon

Alisha Turbing
+49 26 02 / 30 01 - 13
turbing@westerwald.info

Arrangementen

Tourenplaner Westerwald

Shop

Contact

Bestellen van broschures

Menu